heX design

Mi az a WordPress? Miért jó nekem?

A WordPress egy ingyenesen elérhető szoftver, amellyel bárkinek lehetősége van egyszerű email-írói képességekkel is egy ragyogó honlap, blog kialakítására. Letöltését követően pár perc alatt elkészíthető vele egy saját weboldal, így egyszerre munkaeszközzé, szórakozássá és a tanulás kiapadhatatlan forrásává válik.

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú (PHP és MySQL alapú) tartalomkezelő rendszer. A WordPress számtalan funkciót magába foglaló, modulárisan felépített publikációs platform.  A WP a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer ma az interneten!

Főbb jellemzői

Sablonok

A WordPress számos sablonnal rendelkezik, szinte lehetetlen, hogy ne találj olyat ami nem megfelelő a számodra. Azonban, ha még is, vagy konkrét elképzeléseid lennének, akkor egyedi tervezés is kivitelezhető.

Bővítmények

Jelenleg 22.000 bővítmény közül lehet válogatni, ami azt jelenti, hogy azok számára sincs leheteten, akik a kódolás közelében sem jártak még.

Több felhasználó lehetősége

Például egy blog oldalnál amit többen kezelnek ez egy roppant hasznos funkció, mert a bejelentkezés után már szerkesztheted is a saját nevedben az oldalt, bejegyzéseket, illetve korlátozhatod is. (Pl.: csak a bejegyzésekhez férhet hozzá, máshoz nem.)

App

Elérhető már applikáció formájában is, így ha úton vagy, de sürgősen kéne valamin változtatnod, akkor pár kattintással a mobilodról is megteheted.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel, hogy értesülj a legfrisebb bejegyzésekről, vagy akciókról.